Rezervacije

031 358 346

Email

info@dolenjskavila.si

Delovni čas

PON - NED: 8h - 21h

Access Bars je tretma, ki s pomočjo dotika 32 točk na glavi, ki predstavljajo različna področja v življenju, iz podzavesti odstrani blokade, razna prepričanja, stališča, vzorce in misli, ki nam v življenju onemogočajo, da bi zaživeli najveličastnejšega, resničnega sebe. Je najbolj osnoven tretma iz zbirke Access Consciousness® zasnovan na temu, da pomaga utišati vaš um, tako da lahko vaša zavest resnično pride na plano.

Tretma traja približno 60 do 90 minut. Izvaja se v ležečem položaju z nežnim dotikom različnih točk na glavi, ob zagonu določene energije. Med tretmajem možgani preidejo v Theta stanje. V kolikor se boste dovolj sprostili in prepustili procesu, boste morda tudi zaspali. Po tretmaju boste občutili globoko umirjenost in sproščenost. Mnogi poročajo o prazni glavi brez nepotrebnih misli, dvomov, skrbi in občutkov stisk. V najboljšem primeru se vam bo posledično spremenilo tudi življenje s tem, ko boste imeli več zavedanja. Delovali boste drugače in se drugače odzivali na vsakodnevne dogodke, saj se bo vaša vibracija spremenila (dvignila). Posledično boste privlačili drugačne ljudi in situacije v svoje življenje. Kar ni za vaše najvišje dobro oziroma v skladu z vašo zavestjo bo odpadlo stran, s čimer bo posledično več prostora in časa za vse novo, kar prihaja v vaše življenje. Prejeli boste natanko toliko sprememb, kolikor boste energijsko dopustili skozi posamezni tretma.

Vsak posameznik je popolnoma edinstven in ima blokade na svojih opolnoma unikatnih področjih v življenju. Tretma je zasnovan tako, da samodejno naslovi natanko tista področja, ki so pri vsakem posamezniku najbolj zablokirana. Odstrani oziroma z zavestjo osvetli omejitve za katere se morda do sedaj niti sami niste zavedali, da jih imate. Da nam priložnost, da zaživimo na novo, lahkotnejše in bolj radostno. Kako je lahko še boljše? Kaj bomo navsezadnje izbrali, je seveda odvisno od nas samih. Bomo sledili močnejšemu klicu naše zavesti ali nadaljevali po sistemu kakor nam narekuje naš um? Vedno imamo možnost svobodne izbire.

Lahko nadaljujemo po starem ali delujemo na novo, na vseh področjih v življenju, ki nas ne osrečujejo in nam ne prinašajo notranjega zadovoljstva ter miru. Če bi um bil res tako vsemogočen, kakor si misli, da je, bi že zdavnaj imeli in živeli vse, kar si želimo, je tako? Zavest nas energijsko odpre za potenciale, ki gredo onkraj uma in si jih um niti zamisliti ne more. Um je namreč v svojem kreiranju izredno omejen in se rad ponavlja. Najveličastnejše kreacije in inovacije so vedno nastale, kadar se je človek povezal z zavestjo in ustvarjal iz prostora zavesti. Um je čudovito orodje, ki nam pomaga vse v fizičnem svetu dejansko zorganizirati in izpeljati, torej prizemljiti … nikakor pa ga nebi smeli uporabljati pri odločitvah ali samemu procesu kreiranja, če želimo ustvariti nekaj svežega in avtentičnega, ki gre onkraj kopiranja že nastale realnosti.

V kolikor ste večji del svojega življenja delovali in se odločali predvsem iz logičnega uma, klic zavesti pa močno zablokirali … brez skrbi. Nikoli ni prepozno za nov način delovanja. V kolikor si spremembe resnično želimo in smo pripravljeni za to tudi narediti konkreten korak. Le pogumno, nič ne morete izgubiti, lahko pa veliko pridobite. Kaj če je možno živeti življenje, ki si ga v tem trenutku z umom niti slučajno ne moremo zamisliti, ker gre tako zelo onkraj vseh omejitev našega uma? Ali ne bi bilo zanimivo izvedeti? Privoščite si Access Bars tretma v Dolenjski vili.

 

 - 
English
 - 
en
German
 - 
de
Italian
 - 
it
Slovenian
 - 
sl